Ilves-Kissat juniorit ry valitsi uuden hallituksen toimintakaudelle 2023-2024

Juniorijalkapallo ja junioritoiminnan kehittäminen jatkuvat Tampereella

Ilves-Kissat juniorit ry on valinnut uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Lauri Erma. Muut hallituksen jäsenet ovat juniorit ry:n joukkueiden aktiivisia toimijoita ja pitkään Ilves-Kissojen mukana toiminnassa olleita taustajoukkoja. Hallituksen jäsenet löydät yhteystiedoista.

Uusi hallitus on sitoutunut tukemaan ja kehittämään juniorijalkapalloa ja luomaan vakautta kissojen vielä melko tuoreelle junioritoiminnalle ja juniorit ry:n alaisuudessa pelaaville joukkueille.

Ilves-Kissat juniorit ry:n alla pelaavat kaikki juniorijoukkueet ikäluokissa 2016-2011 sekä 2003-2007, joista osa pelaa jo aikuisten sarjaa. Lisäksi toiminnassa on mukana naisten joukkue ja miesten harrastejoukkue. 

Julkisuudessa esillä olleet Ilves-Kissojen edustusjoukkueen taloudelliset haasteet eivät vaikuta juniorijoukkueiden ja Ilves-Kissat juniorit ry alla olevien joukkueiden käytännön toimintaan eivätkä talouteen. Junioritoiminta on taloudellisesti ja hallinnollisesti erillään edustusjoukkueen toiminnasta, ja se jatkaa normaalisti toimintaansa.

“Olemme ylpeitä voidessamme jatkaa ja kehittää juniorijalkapalloa osana Tampereen muuta futistarjontaa. Alle kolmessa vuodessa harrastajamäärät on saatu kasvatettua lähes 200 jäseneen ja toivomme, että hyvä kehitys voi jatkua. Haluamme toteuttaa laadukasta juniorifutista, jonka kustannukset eivät karkaa käsistä ja myös kilpatasolla harrastaminen olisi mahdollisimman monelle siitä unelmoivalle juniorille mahdollista.”  toteaa yhdistyksen tuore puheenjohtaja Lauri Erma. 

ilves-kissaojen junioripelaaja potkaisee palloa kentällä pelissä
Kuva: (c) Maija Heikura

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *