Juniorit hakevat valmentajia ja toimihenkilöitä

Perustamme lisää joukkueita ja kasvatamme junioritoimintaamme. Etsimme nyt valmentajia joukkueillemme.

Mikäli haluat lähteä valmentajaksi Ilves-Kissojen junioreihin, ole yhteydessä junioritoiminnasta vastaavaan Tuomas Karjanlahteen: tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi / 044-2755310

Joukkueet harjoittelevat kesällä pääsääntöisesti 2-3 kertaa viikossa kaupungin kentillä ja talvella Kissat-hallilla tai kaupungin tiloissa.

Valmennettavat ikäluokat ovat 2016-2011 syntyneitä junioreita.

Valmiit joukkueet ovat tervetulleita!

Jo valmiit joukkueet ovat tervetulleita seuraan. Mikäli haluatte siirtää joukkueen tai isomman osan joukkueesta Ilves-Kissoihin, ole yhteydessä Tuomas Karjanlahteen: tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi / 0442755310.

Tosissaan, mutta ei totisesti ja kerran Kissa, aina Kissa

Kissojen junioritoimintaa ohjaavat kaksi periaatetta, jotka ovat ”Tosissaan, mutta ei totisesti” ja ”Kerran Kissa, aina Kissa”. Junioritoiminnassa harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu tavoitteellisesti, mutta lapsen ja nuoren tervettä minäkuvaa, tervettä urheilijakuvaa ja kunnioitusta lajia kohtaan korostaen. Tavoitteena on saada positiivisia onnistumisen kokemuksia pakkovoittojen sijaan. Kannustamme myös muiden lajien ja harrastusten harjoittamiseen, sillä näemme niiden tukevan jalkapalloharrastusta.

Tärkeintä Ilves-Kissojen junioreissa on se, että pelaaminen on mukavaa! Toivomme, että lapset ja nuoret saavat jalkapallosta itselleen mielekkään, jopa elinikäisen harrastuksen ja voivat niin halutessaan tavoitella tulevaisuudessa myös korkeampia sarjatasoja. Kilpailuelementti on vahvasti läsnä toiminnassa jo pienestä pitäen.

Ilves-Kissat on vuonna 1932 ystäväporukan Viipurissa perustama jalkapalloseura, joka siirtyi evakkoon Tampereelle vuonna 1940. Ystävysten perustaman seuran arvot ovat säilyneet tähän päivään asti seuran kaikkien joukkueiden toiminnassa.

Mielekkään harrastuksen ohella tavoitteenamme on, että lapset ja nuoret saavat jalkapallon parista elinikäisiä ystäviä. Kerran Kissa, aina Kissa tarkoittaa sitä, että seurassa on mahdollista viettää hienoja hetkiä ystävien kanssa lapsuudesta aina aikuisiälle asti. Sosiaalisten taitojen ja suhteiden kehittäminen, sekä pelin ja toisen pelaajan kunnioituksen opetteleminen ovat pääarvoja, joita seurassamme vaalitaan.