Juniorit hakevat valmentajia

Perustamme lisää joukkueita ja kasvatamme junioritoimintaamme. Etsimme nyt valmentajia joukkueillemme.

Ilves-Kissat juniorit hakee valmentajaa ikäkausijoukkueilleen seuraaviin ikäluokkiin:

– 2012
– 2013
– 2014
– 2016
– A/B -juniorit
– Maalivahtivalmentaja A/B -juniorit

Haussa on 1-6 valmentajaa, jolloin yhdellä valmentajalla voi olla useampiakin joukkueita valmennettavanaan. Työstä maksetaan rahallinen korvaus jokaisesta valmentajan tapahtumasta. Harjoitukset ovat 2-3 kertaa viikossa ikäluokasta riippuen.

Joukkueet harjoittelevat talvella Kissat-Haliin urheilukeskuksella (Kaskimäenkatu 4, 33900 Tampere) ja kesällä kaupungin kentillä Tampereen alueella. Työsuhde ja joukkueiden harjoittelu alkaa lokakuun alussa ja jatkuu seuraavan pelikauden loppuun syyskuulle.

Aiempi kokemus jalkapallovalmentamisesta tai pelaamisesta katsotaan eduksi, mutta seura voi järjestää myös tarvittaessa valmentajakoulutusta.

Liitäthän hakemukseesi aiemman kokemuksesi jalkapallovalmentamisesta. Valmentajien rekrytointi aloitetaan heti hakemusten saapuessa, joten jätäthän hakemuksen heti.

Ilves-Kissat on Viipurissa 1932 Urheilu-Poikien nimellä perustettu tamperelainen urheiluseura. Ilves-Kissat ovat voittaneet miesten suomen mestaruuden vuonna 1950 ja nykyään miesten edustusjoukkue pelaa miesten Kakkosta. Seura on kasvanut viime vuosina ja sillä aikuisten harraste- ja junioritoimintaa jalkapallon ja futsalin parissa.

Mikäli haluat lähteä valmentajaksi Ilves-Kissojen junioreihin, laita hakemus sähköpostilla tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi. Saat lisätietoja sähköpostilla tai soittamalla 044-2755310.

Myös valmiit joukkueet ovat tervetulleita!

Jo valmiit joukkueet ovat tervetulleita seuraan. Mikäli haluatte siirtää joukkueen tai isomman osan joukkueesta Ilves-Kissoihin, ole yhteydessä Tuomas Karjanlahteen: tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi / 0442755310.

Jalkapallojuniorit pelikentän laidalla yhdessä
pelaajat valmistautumassa ringissä

Tosissaan, mutta ei totisesti ja kerran Kissa, aina Kissa

Kissojen junioritoimintaa ohjaavat kaksi periaatetta, jotka ovat ”Tosissaan, mutta ei totisesti” ja ”Kerran Kissa, aina Kissa”. Junioritoiminnassa harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu tavoitteellisesti, mutta lapsen ja nuoren tervettä minäkuvaa, tervettä urheilijakuvaa ja kunnioitusta lajia kohtaan korostaen. Tavoitteena on saada positiivisia onnistumisen kokemuksia pakkovoittojen sijaan. Kannustamme myös muiden lajien ja harrastusten harjoittamiseen, sillä näemme niiden tukevan jalkapalloharrastusta.

Tärkeintä Ilves-Kissojen junioreissa on se, että pelaaminen on mukavaa! Toivomme, että lapset ja nuoret saavat jalkapallosta itselleen mielekkään, jopa elinikäisen harrastuksen ja voivat niin halutessaan tavoitella tulevaisuudessa myös korkeampia sarjatasoja. Kilpailuelementti on vahvasti läsnä toiminnassa jo pienestä pitäen.

Ilves-Kissat on vuonna 1932 ystäväporukan Viipurissa perustama jalkapalloseura, joka siirtyi evakkoon Tampereelle vuonna 1940. Ystävysten perustaman seuran arvot ovat säilyneet tähän päivään asti seuran kaikkien joukkueiden toiminnassa.

Mielekkään harrastuksen ohella tavoitteenamme on, että lapset ja nuoret saavat jalkapallon parista elinikäisiä ystäviä. Kerran Kissa, aina Kissa tarkoittaa sitä, että seurassa on mahdollista viettää hienoja hetkiä ystävien kanssa lapsuudesta aina aikuisiälle asti. Sosiaalisten taitojen ja suhteiden kehittäminen, sekä pelin ja toisen pelaajan kunnioituksen opetteleminen ovat pääarvoja, joita seurassamme vaalitaan.