Ilmoittautuminen

Ilves-Kissat juniorit hakevat valmentajia

Tervetuloa mukaan Ilves-Kissojen junioritoimintaan! Toiminta on suunnattu 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Katso alla ikäluokkien vastuuhenkilöiden yhteystiedot ja ilmoittaudu mukaan. Otamme seuraamme mukaan myös kokonaisia joukkueita ja perustamme uusia joukkueita ikäluokkiin, joissa niitä ei vielä ole.

Lisätietoja toiminnasta:

B-juniorit (2004-2006)
Muutama pelaaja mahtuu vielä kesäksi. Lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta antaa Erja Koljonen, erja.koljonen@ilveskissatjuniorit.fi / 046 895 0563

P11 (2011)
Lisätiedot valmentaja Jarno Soininen, 040 523 1523
Lue harjoitusajoista ”lue lisää” linkin takaa joukkueen omalta sivulta.

Joukkueeseen otetaan mukaan maalivahti ja muutama innokas pelaaja!

P10 (2012): P10-joukkue on valitettavasti täynnä. Lisää pelaajia otamme mahdollisesti syksyllä 2022, kun talvikausi alkaa.

Mikäli haluat perustaa uuden joukkueen 2012-ikäluokkaan, olethan yhteydessä tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi / 044-2755310.

P8 (2014): P8-joukkue on valitettavasti täynnä, lisää pelaajia otamme mahdollisesti syksyllä 2022, kun talvikausi alkaa.

Mikäli haluat perustaa kokonaan uuden joukkueen 2014-ikäluokkaan, olethan yhteydessä tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi / 044-2755310.

T8 (2014): Lisätiedot: Hans-Mikael Helenius / 050 523 7297

Etsimme 2-3 pelaajaa joukkueeseen. Harjoittelemme keskusta-alueen kentillä 2-3 kertaa viikkoon.

Pallokoulu T&P 7 (2015)

Ilves-Kissat aloittavat pallokoulun 7-vuotiaille (2015) kesällä 2022. Pallokoulun päävalmentajana toimii Martti Nieminen: 040 827 2147 / martti.nieminen@ilveskissatjuniorit.fi

Pallokoulu harjoittelee kerran viikossa lauantaisin klo 15.30 – 16.30 Kiovanpuistossa.

Pallokoulu alkaa 7.5. ja kestää 10.9. saakka. Heinäkuussa pidetään kesätauko, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Pallokoulu maksaa 50€ / kesä. Osallistumismaksu sisältää harjoituspaidan.

Uudet joukkueet ovat tervetulleita!

Kiinnostaako Ilves-Kissojen junioritoiminta muissa ikäluokissa tai haluatko perustaa uuden juniorijoukkueen Ilves-Kissoihin? Uusien joukkueiden perustamisesta lisätietoja saat seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahdelta: 044-2755310 / tuomas.karjanlahti@ilves-kissat.fi

”Tosissaan, mutta ei totisesti”

Kissojen junioritoimintaa ohjaavat kaksi periaatetta, jotka ovat ”Tosissaan, mutta ei totisesti” ja ”Kerran Kissa, aina Kissa”. Junioritoiminnassa harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu tavoitteellisesti, mutta lapsen ja nuoren tervettä minäkuvaa, tervettä urheilijakuvaa ja kunnioitusta lajia kohtaan korostaen. Tavoitteena on saada positiivisia onnistumisen kokemuksia pakkovoittojen sijaan. Kannustamme myös muiden lajien ja harrastusten harjoittamiseen, sillä näemme niiden tukevan jalkapalloharrastusta.

Tärkeintä Ilves-Kissojen junioreissa on se, että pelaaminen on mukavaa! Toivomme, että lapset ja nuoret saavat jalkapallosta itselleen mielekkään, jopa elinikäisen harrastuksen ja voivat niin halutessaan tavoitella tulevaisuudessa myös korkeampia sarjatasoja. Kilpailuelementti on vahvasti läsnä toiminnassa jo pienestä pitäen.

”Kerran Kissa, aina Kissa”

Ilves-Kissat on vuonna 1932 ystäväporukan Viipurissa perustama jalkapalloseura, joka siirtyi evakkoon Tampereelle vuonna 1940. Ystävysten perustaman seuran arvot ovat säilyneet tähän päivään asti seuran kaikkien joukkueiden toiminnassa.

Mielekkään harrastuksen ohella tavoitteenamme on, että lapset ja nuoret saavat jalkapallon parista elinikäisiä ystäviä. Kerran Kissa, aina Kissa tarkoittaa sitä, että seurassa on mahdollista viettää hienoja hetkiä ystävien kanssa lapsuudesta aina aikuisiälle asti. Sosiaalisten taitojen ja suhteiden kehittäminen, sekä pelin ja toisen pelaajan kunnioituksen opetteleminen ovat pääarvoja, joita seurassamme vaalitaan.

Hinnoittelu

Tavoitteenamme on tarjota pelaajille järkevän hintaista, mutta laadukasta toimintaa. Harjoitamme ympärivuotista ns. ”ikäkausitoimintaa”, jossa pelaajat harjoittelevat samassa joukkueessa ympäri vuoden.


llves-Kissojen junioritoiminta kesäkaudelta toukokuu-syyskuu 2021-2022 maksaa uusille pelaajalle 69€/kk. Maksu sisältää
– Harjoitukset 2-3 kert / viikko
– Seuran jäsenmaksu 20€ (sis. kausikortin edustuksen otteluihin)
– Turnausmaksut 3-4kpl (riippuen joukkueen pelaajamäärästä)
– Pelipassin ja LähiTapiolan vakuutuksen
– Varustepaketti, joka sisältää pelipaidan, housut, sukat sekä veryttelutakin ja housut.

Pelaamista samassa joukkueessa voi jatkaa talvikaudella, jolloin harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Kesäkauden lokakuu-huhtikuu hinnoittelu varmistuu kesän aikana.

Olosuhteet


Talvella Ilves-Kissojen juniorijoukkueet (7-11v) harjoittelevat pääsääntöisesti Kissat-hallilla, Sarankulmassa. Jalkapallohalliin on asennettu uusi FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioitu FIFA Quality Pro -tekonurmi ja uusi valaistus. Sen lisäksi halliin on asennettu kulunvalvontajärjestelmä ja myös pukuhuoneet on remontoitu. Hallissa ei ole lämmitystä.

Talviharjoitteluun voidaan varata vuoroja myös Pirkkahallilta tai ulkokentiltä joukkueiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi Kaupista.

Kesällä harjoittelu tapahtuu joukkueelle sopivalla lähikentällä.

Harjoitusvuorot pyritään järjestämään 17-19 välisille vuoroille.

Kissat-hallin jalkapallohalli