Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Ilves-Kissojen junioritoimintaan! Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja kohtuuhintaista ja jalkapalloa tytöille ja pojille Tampereen seudulla. Katso alta ikäluokkien vastuuhenkilöiden yhteystiedot ja joukkueiden sivuilta lisää ja tule tutustumaan harjoituksiin. Kaikki joukkueet pelaavat Palloliiton piirisarjan pelejä.

Otamme seuraamme mukaan myös kokonaisia joukkueita ja perustamme uusia joukkueita ikäluokkiin, joissa niitä ei vielä ole.

Uusien jalkapallojoukkueiden perustamisesta saat tietoa Ilves-Kissat juniorit ry:n puheenjohtajalta Lauri Ermalta: puheenjohtaja@ilveskissatjuniorit.fi tai ilveskissatjuniorit@gmail.com

P20 (2003-2007)

Futistaustaisia pelaajia mahtuu mukaan! Lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta antaa Erja Koljonen: bukragalleria@gmail.com/ 046 688 8230

P2011

Lisätiedot joukkueesta alla olevasta linkistä tai päävalmentaja Jarno Soiniselta, 040 523 1523

P2012

Ikäluokassa 2012 on kaksi eri joukkuetta. Pidempään harjoitellut ja yhdessä pelannut joukkue on tällä hetkellä täynnä. Uudessa vuonna 2012 syntyneiden joukkueessa on vielä tilaa, katso lisää alta kohdasta ”P2012 punainen”

P2012 PUNAINEN (UUSI 2012 IKÄLUOKAN JOUKKUE)

Uuteen 2012 syntyneiden joukkueeseen otetaan pelaajia, joukkue on perustettu tammikuussa 2024 ja harjoittelee kesän 2024 v. 2013 syntyneiden kanssa. Alla olevan painikkeen kautta voi lukea lisää.

P2013

Ikäluokkaan mahtuu vielä pelaajia. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä ja joukkueen sivuilta.


P2014

Lisätiedot P2014 joukkueesta alla olevasta linkistä.

T2014

Lisätiedot valmentaja Pekka Vappula, Pekka.Vappula@ilveskissatjuniorit.fi / 040 487 0802

P2015

Joukkueeseen otetaan vielä uusia pelaajia kesäkaudelle 2024. Pelaamme kevään P9 sarjan tasoa kolme. Yhteystiedot ja katso lisää, klikkaa alla olevasta painikkeesta.

P2016

Otamme kesäkaudelle 2024 vielä muutaman pelaajan lisää, myös syksylle ja talvikaudelle 2024-2025 voi ilmoittautua jo nyt. Ilmoittautumisohjeet ja yhteystiedot alla olevasta linkistä. Pelaamme kesällä 2024 P8 tasoa kaksi.

Hinnoittelu

Tavoitteenamme on tarjota pelaajille järkevän hintaista, mutta laadukasta toimintaa. Harjoitamme ympärivuotista ikäkausitoimintaa. Kausimaksu vaihtelee joukkueittain, lopullinen hinnoittelutieto ja sen sisältö löytyy ilmoittautumisen yhteydessä tai voit kysyä lisää joukkueen toimihenkilöiltä. Pelaamme kesäkauden piirisarjan pelejä ja toimintamme on tavoitteellista. Useampien lajien harrastaminen on joustavasti mahdollista joukkueissamme.

Talvikauden kausimaksu sisältää tavanomaisesti:

– Harjoitukset 2-3 kertaa / viikko
– Valmennuksen
– Seuran jäsenmaksun
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Varustepaketti

Kesäkauden kausimaksu sisältää tavanomaisesti:
– Harjoitukset
– Valmennuksen
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Sarja- ja erotuomarimaksut Palloliiton piirisarjassa

Olosuhteet

Talvella Ilves-Kissojen juniorijoukkueet (7-13v) harjoittelevat pääsääntöisesti Kissat-hallilla, Sarankulmassa. Jalkapallohalliin on asennettu uusi FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioitu FIFA Quality Pro -tekonurmi ja uusi valaistus. Sen lisäksi halliin on asennettu kulunvalvontajärjestelmä ja myös pukuhuoneet on remontoitu. Hallissa ei ole lämmitystä.

Talviharjoitteluun voidaan varata vuoroja myös Pirkkahallilta tai ulkokentiltä joukkueiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi Kaupista.

Kesällä harjoittelu tapahtuu joukkueelle sopivalla lähikentällä.

Harjoitusvuorot pyritään järjestämään klo 17-19 välisille vuoroille.

Kissat-hallin jalkapallohalli