Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan Ilves-Kissojen junioritoimintaan! Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja kohtuuhintaista ja jalkapalloa tytöille ja pojille Tampereen seudulla. Katso alta ikäluokkien vastuuhenkilöiden yhteystiedot ja joukkueiden sivuilta lisää ja tule tutustumaan harjoituksiin. Kaikki joukkueet pelaavat Palloliiton piirisarjan pelejä.

Otamme seuraamme mukaan myös kokonaisia joukkueita ja perustamme uusia joukkueita ikäluokkiin, joissa niitä ei vielä ole.

Uusien jalkapallojoukkueiden perustamisesta saat tietoa Ilves-Kissat juniorit ry:n puheenjohtajalta Lauri Ermalta: lauri.erma@gmail.com tai ilveskissatjuniorit@gmail.com

P20 (2003-2007)

Futistaustaisia pelaajia mahtuu mukaan! Lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta antaa Erja Koljonen: bukragalleria@gmail.com/ 046 688 8230

P2011

Lisätiedot joukkueesta alla olevasta linkistä tai valmentaja Jarno Soiniselta, 040 523 1523

P2012

Ikäluokassa 2012 on kaksi eri joukkuetta. Pidempään harjoitellut ja yhdessä pelannut joukkue on tällä hetkellä täynnä. Uudessa vuonna 2012 syntyneiden joukkueessa on vielä tilaa, katso lisää kohdasta ”P2012 uusi joukkue”

P2012 PUNAINEN (UUSI 2012 IKÄLUOKAN JOUKKUE)

Uuteen 2012 syntyneiden joukkueeseen otetaan pelaajia, joukkue on perustettu tammikuussa 2024 ja harjoittelee tällä hetkellä v. 2013 syntyneiden kanssa. Alla olevan painikkeen kautta voi lukea lisää.

P2013

Ikäluokkaan mahtuu vielä talvikaudeksi pelaajia. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä ja joukkueen sivuilta.


P2014

Ikäluokka on talvikaudeksi täynnä. Lisätiedot kesästä 2024 alla olevasta linkistä.

T2014

Lisätiedot: Pekka Vappula, Pekka.Vappula@ilveskissatjuniorit.fi / 040 487 0802

P2015

Talvikaudelle 2023-3024 mahtuu vielä mukaan. Yhteystiedot ja katso lisää alla olevasta linkistä.

P2016

Talvikaudelle mahtuu vielä muutama pelaaja mukaan. Otamme myös keväällä kesäkaudelle 2024 lisää pelaajia, ilmoittautumisohjeet ja yhteystiedot alla olevasta linkistä. Pelaamme kesällä 2016 syntyneiden sarjaa.

Hinnoittelu

Tavoitteenamme on tarjota pelaajille järkevän hintaista, mutta laadukasta toimintaa. Harjoitamme ympärivuotista ikäkausitoimintaa. Kausimaksu vaihtelee joukkueittain, lopullinen hinnoittelutieto ja sen sisältö löytyy ilmoittautumisen yhteydessä tai voit kysyä lisää joukkueen toimihenkilöiltä. Pelaamme kesäkauden piirisarjan pelejä.

Talvikauden kausimaksu sisältää tavanomaisesti:

– Harjoitukset 2-3 kertaa / viikko
– Valmennuksen
– Seuran jäsenmaksun
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Varustepaketti

Varusteita täydennetään omien tarpeiden mukaan, pakollisia vuosittaisia tai kausittaisia varustetilauksia ei seurassamme ole.

Kesäkauden kausimaksu sisältää tavanomaisesti:
– Harjoitukset
– Valmennuksen
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Sarja- ja erotuomarimaksut

Olosuhteet

Talvella Ilves-Kissojen juniorijoukkueet (7-13v) harjoittelevat pääsääntöisesti Kissat-hallilla, Sarankulmassa. Jalkapallohalliin on asennettu uusi FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioitu FIFA Quality Pro -tekonurmi ja uusi valaistus. Sen lisäksi halliin on asennettu kulunvalvontajärjestelmä ja myös pukuhuoneet on remontoitu. Hallissa ei ole lämmitystä.

Talviharjoitteluun voidaan varata vuoroja myös Pirkkahallilta tai ulkokentiltä joukkueiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi Kaupista.

Kesällä harjoittelu tapahtuu joukkueelle sopivalla lähikentällä.

Harjoitusvuorot pyritään järjestämään 17-19 välisille vuoroille.

Kissat-hallin jalkapallohalli