Ilmoittautuminen

Kuva: (c) Maija Heikura

Tervetuloa mukaan Ilves-Kissojen junioritoimintaan! Toiminta on suunnattu 7 vuotiaista vanhemmille tytöille ja pojille. Katso alla ikäluokkien vastuuhenkilöiden yhteystiedot ja ilmoittaudu mukaan. Otamme seuraamme mukaan myös kokonaisia joukkueita ja perustamme uusia joukkueita ikäluokkiin, joissa niitä ei vielä ole.

B-juniorit (2004-2007)

Futistaustaisia pelaajia mahtuu mukaan! Lisätietoa joukkueesta ja sen toiminnasta antaa Erja Koljonen: bukragalleria@gmail.com/ 046 688 8230

P2011

Lisätiedot valmentaja Jarno Soininen, 040 523 1523
Lue lisää joukkueen omilta sivuilta.

P2012

Perustamme uuden joukkueen 2012 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

P2013
Perustamme uuden joukkueen 2013 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.


P2014
Perustamme uuden joukkueen 2014 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

T9 (2014): Lisätiedot: Pekka Vappula, Pekka.Vappula(a)ilveskissatjuniorit.fi / 040 487 0802

Perustamme uuden joukkueen 2014 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

2015

Perustamme uuden joukkueen 2015 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

2016

Perustamme uuden joukkueen 2016 -ikäluokkaan, joka aloittaa harjoittelun lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla olevasta linkistä.

Myös kokonaiset, uudet joukkueet ovat tervetulleita!

Kiinnostaako Ilves-Kissojen junioritoiminta muissa ikäluokissa tai haluatko perustaa uuden juniorijoukkueen Ilves-Kissoihin? Uusien joukkueiden perustamisesta lisätietoja saat seuran puheenjohtaja Tuomas Karjanlahdelta: 044-2755310 / tuomas.karjanlahti@ilveskissat.fi

Hinnoittelu

Tavoitteenamme on tarjota pelaajille järkevän hintaista, mutta laadukasta toimintaa. Harjoitamme ympärivuotista ns. ”ikäkausitoimintaa”. Kausimaksu vaihtelee joukkueittain, lopullinen hinnoittelutieto ja sen sisältö löytyy ilmoittautumisen yhteydessä.

Talvikauden 2023 kausimaksu sisältää tavanomaisesti:

– Harjoitukset 2-3 kert / viikko
– Valmennuksen
– Seuran jäsenmaksun
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Varustepaketti, joka sisältää pelipaidan, housut, sukat sekä veryttelytakin, housut ja pallon.

Varusteita täydennetään omien tarpeiden mukaan, pakollisia vuosittaisia tai kausittaisia varustetilauksia ei ole.

Kesäkauden kausimaksu sisältää tavanomaisesti:
– Harjoitukset
– Valmennuksen
– Pelipassin ja vakuutuksen
– Sarja- ja erotuomarimaksut

Olosuhteet

Talvella Ilves-Kissojen juniorijoukkueet (7-11v) harjoittelevat pääsääntöisesti Kissat-hallilla, Sarankulmassa. Jalkapallohalliin on asennettu uusi FIFA:n korkeimpaan laatuluokitukseen sertifioitu FIFA Quality Pro -tekonurmi ja uusi valaistus. Sen lisäksi halliin on asennettu kulunvalvontajärjestelmä ja myös pukuhuoneet on remontoitu. Hallissa ei ole lämmitystä.

Talviharjoitteluun voidaan varata vuoroja myös Pirkkahallilta tai ulkokentiltä joukkueiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti esimerkiksi Kaupista.

Kesällä harjoittelu tapahtuu joukkueelle sopivalla lähikentällä.

Harjoitusvuorot pyritään järjestämään 17-19 välisille vuoroille.

Kissat-hallin jalkapallohalli