P9 – 2012

2012 Liiga

2012-syntyneiden poikien joukkue pelaa kesälllä ikäluokan liigaa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaisesti turnauksiin.
Joukkue on talvikaudeksi täynnä, mutta tiedusteluja kesästä 4ja sen toiminnasta antaa Pekka Vappula, Pekka.Vappula(a)gmail.com / 040 487 0802 .

Ikäluokassa on kaksi joukkuetta, joista toiseen joukkueeseen otamme vielä pelaajia. Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa valmentaja Rasmus Junila 050 467 6007.
Joukkue harjoittelee tiistaisin klo 16.30-17.45 ja sunnuntaisin klo 13.15-14.30 Kissat-Hallilla.

Harjoitukset alkavat

Ilves-Kissojen junioripuolelle on talvikaudeksi muodostumassa toinen joukkue 2012 syntyneille pojille. Joukkueeseen on poikkeustapauksissa mahdollista liittyä myös -11, tai –13 syntyneitä, poikkeuksista voi sopia joukkueen valmentajan kanssa erikseen.Talviharjoituskausi kestävää lokakuusta huhtikuun loppupuolelle.

Joukkueen ensimmäinen tapaaminen on tämän viikon sunnuntaina 3.10. Harjoitusten yhteydessä järjestetään myös ensimmäinen kokoontuminen joukkueen pelaajien, sekä heidän huoltajiensa kanssa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla on tarkoitus tutustua joukkueen kanssa, keskustella alkavan talvikauden toiminnasta ja selvittää vanhempien joukosta halukkaita joukkueen kannalta elintärkeisiin rooleihin toimihenkilönä, esim. joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja huoltaja ovat kiireellisesti täytettäviä rooleja.

Jos haluat ilmoittaa pelaajan joukkueeseen, niin lähetä valmentajalle tekstiviestillä pelaajan nimi, syntymäaika ja huoltajan nimi (+ puhnro). Ensimmäisiin harjoituksiin on myös täysin avoin pääsy, joten ilmoittautuminen joukkueeseen voidaan hoitaa myös sunnuntaina ensimmäisissä harjoituksissa.

Joukkueeseen pystynee liittymään myös talvikauden aikana, jos esimerkiksi kausi edellisessä joukkueessa on vielä kesken ja seuran vaihto tulee ajankohtaiseksi myöhemmin. Näistä myös rohkeasti yhteydessä valmentajaan.

Sunnuntaina ensimmäisiin harjoituksiin mukaan omat jalkapallovarusteet ja pallo. Nähdään Kissat-Hallilla 2.10. klo 13!

Valmentaja: Rasmus Junila, puh. 0504676007